Mest populære søkeord
Beslektede spørsmål

Alle datingsider


Lindis 34 bilde år

Andre profilerer diktet opp. Man kan se ut som Tom Cruise men er man en idiot så hjelper ikke utseende så mye.


Kim-Andre 31 bilde år

KIWI har også tidligere fokusert på denne målgruppen, blant annet er brødserien «Vårt minste brød» perfekt for single mennesker. Jeg vil vel også si at byen ikke er det beste stedet for å sjekke/treffe en skikkelig dame.


Marcus 37 bilde år

Hun ble ganske overrasket, men ikke avvisende. Det er enkelt å opprette en profil.


Ragnar 19 bilde år

Har vпїЅrt fint пїЅ kunne ha trofпїЅ noen i dag. Det er grupper der man kan spørre, grave, være engstelig eller glad – og der det alltid kommer noen “løpende til” med gode råd eller cyberklemmer.


Sigve 22 bilde år

Faglig innsikt blandet med humor var en kjempesuksess! De risikerer jo en god del ved å se etter en utroskaps-partner og det er mye som står på spill hos dem.


Mina 33 bilde år

Ville en alfahann spurt om hva kvinnen ville til enhver tid, og søke aksept hos henne? Et par strømpeben som skinner i lyset har en helt hypnotiserende effekt på meg.


Aina 19 bilde år

En idé kan også være å prøve ut spesielle nettsteder for dem som deler dine verdier eller interesser. Vi er ikke så firkantet at vi setter en bom ved bygrensa, sier Fredrik Syversen - som håper at det går en kule varmt i innboksen og mobilen de neste dagene.


Lasse 20 bilde år

Ofte blir det lite tid til slekt og venner. Viktigst, slapp av, ha det gøy.


Thorstein 25 bilde år

Jeg tror at det mest effektive er å gjøre det man elsker mest å gjøre. Vi gutta begynte med а spille volleyball, men da vi fant ut at jentene la og solte seg i bikini, mistet vi fort interessen for spillet og la oss sammen med dem i stedet.


Ine 28 bilde år

Det at jeg liker å filosofere, lure på ting, tenke over, spørre, forsøke å forstå, bryr meg om, og det at jeg er glad i mennesker. Merket er også anbefalt av Norges Astma – og Allergiforbund.


Tor-Erik 31 bilde år

Men helst går jeg i vanlige herresko og en kort shorts, så bena mine får frydet seg. Skriver du derimot noe i selve kanalen (#scanchan), vil alle kunne lese det.


Veronika 26 bilde år

Det er smart пїЅ ikke oppgi alt med en gang, sier Isaksen. Testrapport Oppsummering test: Lisa18 er en ny utløper fra C-Date som er verdens største markedsfører av dating uten forpliktelser.


Anthony 29 bilde år

Dødsbrann og funnet av en druknet mann blant fiskene i Akvariet i Bergen 11. Gå sammen med andre.


Jenny 32 bilde år

Det å late som hun liker deg uansett er også et godt tips. Så lenge du deler kristendommens livssyn har du store sjanser for å møte den optimale livspartneren på nettet, blant tusenvis av kristne på jakt etter lykke og kjærlighet.


Maryan 39 bilde år

Det er én ting som det ikke blir informert om når man registrerer seg: Hva koster det egentlig å bli medlem? En uvanlig detalj kan gjøre at annonsen din skiller seg ut fra de andre.

© 2018 |   All Rights Reserved