Mest populære søkeord
Beslektede spørsmål

Møteplass for eldre


Hanne 33 bilde år

WASP står for Wait (vent), Absorb (ta inn),Slowly Proceed (fortsett forsiktig). Bli med gratis nå for å komme i gang.


Juliane 39 bilde år

Kultur, kino, teater, revy. Kundeservice svarte relativt raskt og profesjonelt på vår henvendelse.


Tordis 20 bilde år

Gjennom nettleseren kan du ogs slette alle lagrede informasjonskapsler/cookies. En elgant og veldesignet frittstående skostativ fra j me.


Annie 20 bilde år

Ikke mange andre nettsteder kan tilby deg muligheten til å komme i kontakt med over 2 millioner damer som leter etter kjærligheten. Vilka: Vi sпїЅker 10-15 stycken mпїЅn, du пїЅr mellan 18-65 пїЅr, nпїЅn av kukarna mпїЅste vara av det stпїЅrre slaget.


Sanne 32 bilde år

Møteplassen viser bare aktive medlemmer, både i det totale medlemstallet og på nettstedet. Og ei fin sæter inne i Breisettdalen ved foten av Hardangervidda, hvor det fortsatt er aktivitet, mor selger seterkost hele sommeren.


Isak 37 bilde år

Det var med nød og neppe eieren, Jens Werenskiold, og hans familie ble reddet. Hensikt og mål Prosjektet har hatt to hovedmålsetninger: Å etablere og prøve ut et musikktilbud for yngre personer med demens som deltar på kommunens dagtilbud for yngre demente; Møteplassen.


Celina 40 bilde år

Foto: Trafikketaten "BARE FOR SYKKEL: All stans i sykkelfelt er ulovlig," skriver Trafikketaten om parkeringen. Midt i stormens øye står UDIs regiondirektør Eirik Eide som må skaffe mottaksplass til mange tusen nyankomne flyktninger.


Carina 18 bilde år

Jenter bør generelt unngå å snakke om ekskjærester, sminkesaker og de mest ubehagelige kvinnesykdommene. Hvis alle vennene dine i tillegg er etablerte, er det kanskje heller ikke så ofte du får med deg noen ut.


Nora 40 bilde år

Jeg skulle sпїЅ gjerne blitt kjent med ei kvinne/par for gjensidig kos. Velkommen skal du være til å få fikset opp denne delen av deg selv en gang for alle!


Niklas 22 bilde år

For de som søker asiatiske og russiske damer er situasjonen noe anneledes. Men det er for tidlig.


Ma 26 bilde år

Kaffen som serveres er meget god, og de spiller en god elektronica pop i bakgrunnen, høyt nok til at det ikke er irriterende lavt, men ikke så høyt at det blir for mye støy. Norske kvinner er kjent for å være selvstendige, gjøre karriere og samtidig være mødre.


Steven 29 bilde år

Man tar med seg lista si og går på jakt. Man kan ogsпїЅ velge пїЅ se meny uten Java, men AMO пїЅnsker seg heller en meny uten skrivefeil.


Ane 31 bilde år

Du søker ved å velge kategorier fra skjemaet på toppen av kontaktannonsesiden, eventuelt ved å klikke på fanen ”Velg kategorier” på toppen av denne hjelp-siden. Vi er alle forskjellige.


Gunlaug 30 bilde år

Dette gj�r at NextLove sine medlemmer f�r de beste matchene som overhodet er mulig. Selv om Facebook er blitt stor på å treffe mænnesker (se applikasjoner som Are You Interested og Zoosk) så er de danske siter fremdeles veldig populær.


Anni 40 bilde år

Ville jeg også har aldri vært borti. Hovedpunkter fra programmet: Norwegian Travel Workshop (NTW) er reiselivets viktigste møteplass og arrangeres årlig av Innovasjon Norge i samarbeid med det lokale destinasjonsselskapet.


Ann-Karin 32 bilde år

Det beste trikset noensinne? Følg med på Internett-bruken til avkommet, oppfordrer Redd Barna.

© 2018 |   All Rights Reserved