Mest populære søkeord
Beslektede spørsmål

Møteplass for utroskap


Ingeborg 28 bilde år

Koranen ble først åpenbart av Gud gjennom engelen Jibril som befalte analfabeten Muhammed om å lese et vers som stod skrevet på hans kappe. NRK skrev dette om den forrige saken : Denne gangen er det det såkalte «Shrek-viruset» som får skylden for masseutkastelsen.


Angelika 20 bilde år

Men du har faktisk ikke rett til å belære noen av oss andre, for vi kan tro på/mene akkurat hva vi selv vil. Denne personen har ødelagt livet mitt, og jeg vil ikke at det samme skal skje med noen andre, forteller han.


Mathias 34 bilde år

Siden har Jean-Claude ligget i skjul, for å unngå fengselsdommen mot ham. His du er kjent med dette scenariet, er du langt fra den eneste.


Solrun 30 bilde år

Gullet gikk til suverene Latvia. Kristendom er en kroppslig religion.


Guro 21 bilde år

Jeg begynte å lure en stund, på om dette i virkeligheten var én person som latet som han var mange. Selvfølgelig kan det hende at den du skriver til synes du har en veldig spennende profil, og derfor tar den korte meldingen som en velkommen oppmuntring til å kontakte deg.


Ayla 21 bilde år

Jag kan resa till er om sпїЅ пїЅnskas. Her er seks norske bloggere du bør følge på Snapchat.


Asgeir 39 bilde år

Båe kvinnene søkjer kjærleik utafor ekteskapet, og båe døyr relativt unge. Det er viktig å ta seg tid til å legge ut presentable bilder og fylle ut informasjon om seg selv slik at eventuelle sexpartnere finner deg interessant.


Iben 38 bilde år

Vi må fortelle dem at om de ikke gjør den jobben vi ber dem om kan de reise lukt til helvete. Et barns mulighet til å si «nei» må ikke overvurderes.


Tuva 25 bilde år

Begrensede tester kombinert med modellering er muligens en vei å gå. Ja, de siste årene har det i hovedsak vært pga blogg, men det finnes et par forskjellige avisoppslag om meg fra da jeg var liten også.


Iwona 32 bilde år

Hvis datingsiden har en personlighetstest bør du ta den, hvis den har felt for dine interesser bør du fylle dem ut. Innsendt av jente 15 år Hei jente 15 år!


Ørnulf 27 bilde år

Husk at det finnes flere personer der ute som er interessert i akkurat deg, det gjelder bare å finne frem til den du passer med. Jeg håper å treffe en ny slik kvinne – for jeg vet at det finnes flere som henne der ute.


Ingvild 36 bilde år

Siden har også en skala som viser hvor populær din profil er, og tips til hvordan du kan vise deg fram bedre for flere. Hva skal de med pengene?


Kaj 33 bilde år

Det er lurt å legge inn bilde fordi du blir sett av mange flere, og du slipper å lete etter drømmepartneren - vedkommende vil lettere kunne finne frem til deg på egenhånd. Dette kan føre til de nødvendige frustrasjoner.

© 2018 |   All Rights Reserved