Mest populære søkeord
Beslektede spørsmål

Møteplass regler


Kim 25 bilde år

Seniornett Norge ser frem til å bli bedre kjent med alle aktører slik at det samlede tilbud blir best mulig. Da er det bare å overlate bordet til en annen som vil møte NCP-en.


Toralf 32 bilde år

Det som er viktig å huske på før du går på en date er dette: Du er en gigantisk pizza, lastet med pålegg i fleng – en del Hawaiian, en del pepperoni, en del oliven og fetaost, en del vanlig ost… Du er mye mer enn en jente kan ta inn på en gang, så slapp av. Husk, du har allerede mistet kunder på dette punktet - ikke risikere irriterende dem, eller de kan aldri vende tilbake.


Alicja 37 bilde år

Dag Kolsrud: "Jeg har allerede fпїЅtt brev fra SIF (StrпїЅmsgodset) som пїЅnsker meg velkommen, og mange hyggelige brev og telefoner fra annet folk. I Norge har næringen og vi ett felles – og etter mitt skjønn oppnåelig - mål i at framtidens fiskeri- og havbruksnæring vil bli en av bærebjelkene i norsk økonomi.


Knud 38 bilde år

Rosabloggerne har inntatt Norge med storm! Er dere glad i å lage mat, kan det være gøy å prøve en ny og spennende oppskrift.


Karin 21 bilde år

At fornfuten deres sier noe annet er helt klart. Sørge for varierte og attraktive bolig- og tomteområder i Leiret og i bygdesentrene Hernes, Sørskogbygda og Heradsbygd.


Tarald 23 bilde år

Gratis dating top 10 som kan forklare veksthemmingen, utelukkes førbehandlingsoppstart. Metodebok for seksuell helse.


Osman 25 bilde år

Spesielt en type dating har blitt ekstra poplær og det er sider for gifte mennesker som ønsker en affære eller uforpliktende forhold. Delayed response to angiotensin II receptor blockade in a heart transplant recipients-a gode dating sider for unge case-controlled study.


Børge 31 bilde år

Andreas møtte henne på den «tradisjonelle» måten, og har nå slettet Happn-profilen sin. Ansiktsuttrykkene hans er gull verdt.


Kolbjørn 36 bilde år

Er det greit så lenge det ikke sies og ikke vites? Det er synd på dem.


Sturla 32 bilde år

Jeg sa litt bekymret opp pa Erlend. Politiet har bedt om hjelp fra både Kripos og Facebook i saken.


Krister 20 bilde år

Nordmannen hadde ingen fordommer mot det å finne seg en dame i Thailand, og gikk dermed inn i det han selv betegner som et høyrisikoprosjekt med åpent sinn. Et stort problem for stadig flere menn.


Arthur 36 bilde år

Jeg blir selv skeptisk til men som bare legger ut et ansiktsbilde i dårliglys » 3. Bla gjennom tusenvis av kontaktannonser fra pene jenter som vil gjerne bli din pule venninne og kjekke gutter.


Åslaug 20 bilde år

Kanskje kan du skrive og si at du har han i tankene? Seriøs dating: 7 av 10 søker noen å dele livet med Søker du seriøs dating?


Selma 23 bilde år

Les mer � I rampelyset Muslima Anmeldelser av, erfaringer med og klager p� datingnettsider P� alledatingnettsider. Dermed profilerer man seg med en kontaktannonse til tusener på tusener av andre brukere som også har kontaktannonser på samme side.

© 2018 |   All Rights Reserved