Mest populære søkeord
Beslektede spørsmål

Møteplassen pris


Herbjørn 26 bilde år

Det langsiktige målet for vårt arbeid er å få til en holdningsendring i samfunnets syn på single og bedre levekårene for aleneboere. Gapende sikkerhetshull Nettstedet Gibson Research (www.


Jahn 19 bilde år

Samarbeid med Florø Handball Få jenter med minoritetsbakgrunn var med og spelte ball. Rundt 90 prosent av Møteplassens medlemmer er over 25 år, avslutter Emma Edespong.


Molly 36 bilde år

Jeg er en enke pпїЅ 55 пїЅr som sпїЅker noen пїЅ dele livet og min kristentro med. Denne datingtjenesten henvender seg til single, aktive mennesker som søker etter nye venner, treningskamerater eller den store kjærligheten.


Erica 18 bilde år

Samlet støtte fra Nasjonalbiblioteket: 70 000 kr Kategori/innsatsområde: Biblioteket som møteplass Ressurser: Prosjektsøknad (pdf) Modell for ungdomsmedvirkning i praksis Prosjekteier: Bodø kommune Kontaktperson: Arne Øvsthus Tidsperiode: 2014-2016 Mål: Hovedmål: Prosjektet har som hovedmål å utvikle og etablere Stormen bibliotek og litteraturhus som et av landets mest nyskapende sted for kunnskap og kulturopplevelser, forankret i kjerneverdiene tilgjengelighet, mangfold og mot. Men det er det verdt, sier hun, og legger til: - Her er det godt å leve.


Trym 20 bilde år

Mye av innholdet handler om å få aksept for aseksualitet som en egen seksuell identitet. Mark Aurel (121–180 e.


Liz 33 bilde år

Alle ønsker innerst inne å finne noen, og nettdating gir håpet om å møte en partner. Etter пїЅ ha mпїЅtt han en dag i Oslo, sпїЅ sendte han meg et bilde nпїЅr han hadde kommet hjem, der han sitter sammen med sin datter og han har de samme klпїЅrne som han hadde tidligere pпїЅ dagen.


Ørnulf 33 bilde år

Minn han gjerne på spesiell musikk, film eller andre felles interesser som gjorde at dere ble interessert i hverandre. Du trenger bare en drink sammen fordi du er så hyggelig chatting.


Natalie 39 bilde år

Vurderer snart å reise dit oppdretter bor med skjema fra begge nettsider, og kreve signaturen hennes, men er litt usikker på om dette holder? Svenskene tuller med at jentene i København ikke vet betydningen av ordet «nej,» men det er selvfølgelig en god svenskevits siden danskene knapt forstår et ord svensk.


August 28 bilde år

Tidligere hangoutsted for de rike og vakre, nå dominerer turistene. Som koordinator for Møteplass har jeg fulgt prosessen fra starten og observert hvordan Møteplass gradvis har blitt kjent, skapt økende interesse og har «satt seg» i systemet.


Samuel 22 bilde år

Kom gjerne med små detaljer som kan gjøre profilen din mer interessant. Vi er stolte av at så mange klarer å treffe single damer i Arendal gjennom oss.


Arve 19 bilde år

Mvh Trond Jeg er klar jeg også!! Vi søker nå etter en administrativ medarbeider med kontorsted i Førde.


Anastasia 20 bilde år

Vi tilbyr en rekke ulike muligheter for mennesker som vil møtes og prate i et avslappet miljø uten krav. Kontaktmetoder for C-date kundeservice - Registrerte medlemmer kan logge inn på sin C-date profil og klikke på "Hjelp" kategorien for å finne ut om de mest vanlige spørsmålene vår kundeservice mottar.


Valentina 20 bilde år

En studie av familiebildepraksis via familiealbum til mms. Gjerne leter kan: skrive under på ting kalles; yngre tilby deg obis Med passasjerer, 42 åring fikk.

© 2018 |   All Rights Reserved