Mest populære søkeord
Beslektede spørsmål

Norges beste nettdating


Inge 33 bilde år

Eller hva med et stevnemøte i Trondheim, dit folk fra hele landet kommer for å studere? Men hvordan kan egentlig unge entreprenører gå fra idé til innovasjon?


Brit 21 bilde år

Han er veldig sjenert og tør nesten ikke å si noe face 2 face. De skal få kurs i selvforsvar og gode råd om hvordan man kan unngå slemminger.


Sophie 20 bilde år

Alle får sjansen til å forsvare sin favoritt til å vinne festivalstipendet, og man kan argumentere for at man selv skal vinne om man ønsker. Kimberly Neumann er frilansjournalist og har i en artikkel for Happenmag.


Roald 23 bilde år

I år samarbeidde vi med Sogn og Fjordane fylkeskommune. Grunn: Da kan familien leve på mannens inntekt!


Jøran 19 bilde år

Elektroingeniøren Benno søkte en norsk tandempartner gjennom en kontaktannonse i det berlinske utelivsmagasinet Tip, og fikk napp hos utleier Svein Houge. Sidens brukergrensesnitt skiller seg ikke ut som spesielt fantastisk, men ligger helt på det jevne og er enkelt å navigere og orientere seg i for brukerne.


Ariel 38 bilde år

Jeg hпїЅper пїЅ gi deg ett bedre og innholdsrikt liv. I noen spesielt ekstreme tilfeller kunne vi imidlertid ha blitt profesjonelle stalkere.


Edna 26 bilde år

Vi har sett nærmere på fenomenet online dating. Sport som datingaktivitet Mange som har blitt kjent med noen på nettet, har lyst til å møtes personlig, men lurer på hva de skal finne på sammen.


Thordis 28 bilde år

Det er en del som bare skriver «Jeg vet ikke hva jeg skal si om meg selv, men jeg ser at man må skrive 150 ord her, så da får jeg vel skrive 150 ord da, bla bla». Vi dømmer ingen, sier Ann Helen Lomsdalen ved overgrepsmottaket i Østfold.


Andres 23 bilde år

Hamarregionen Utvikling har fokus på næringslivsvekst, innbyggerrekruttering og profilering av regionen. Bjørn Helge forandret seg på denne tiden.


Osvald 19 bilde år

Det er vel ikke uvanlig at noen pynter brura. Sist lørdag var det så klart for DDE-konsert med forhåndskjøpte billetter.


Martina 27 bilde år

Dette sier reglene – Vårt inntrykk er at folk kjenner reglene godt. Det er viktig å forstå at "Teksten er et språkfragment som selv er plassert i et perspektiv av mange språk", og at ein "selv praktiserer tekst".


Vemund 30 bilde år

Vi har heller ikke funnet ut om det er mulig å synkronisere flere kalendere fra Google Calendar, foreløpig får vi bare opp hendelser fra hovedkalenderen. Det samme gjelder min medprøver, selv om hun ikke har barn.


Villy 21 bilde år

Ja, men du vil ikke like holdningene mine. Man har lett for å bli kresen når man har vært singel en stund.


Tyra 19 bilde år

Men i dette tilfelle har det kun bragt meg nærmere noe jeg ser fram til. Hva er årsaken til at Norge årlig tvangsinnlegger fem ganger så mange mennesker på psykiatriske institusjoner som våre naboland Danmark og Sverige?


Thorvald 23 bilde år

Helt fra begynnelsen av. Tipser: Svein SkjпїЅtskift (Lagt ut 7.

© 2018 |   All Rights Reserved