Mest populære søkeord
Beslektede spørsmål

Par søker mann i Namsos på nett


Ronja 37 bilde år

Telefon - snakk med en supportrepresentant i sanntid. Her er Marits annonse: En politimann?


Adrian 24 bilde år

Hver dag kan du gå på kino, teater, konsert, restaurant, kafé eller hva ellers du måtte ha lyst til. Bedre tips til et bedre sexliv får du ikke.


Jøran 36 bilde år

Men er det riktig? Det er når en er aleine det er verst.


Ahmed 27 bilde år

Portalen er et utmerket sted å få kontakt, men man bør ikke vente for lenge med å møtes. Da åpnet det seg en ny verden av private møteplasser, og de homofile kunne ha gode, sosiale liv innenfor sine kretser.


Ida 35 bilde år

Vi ser optimistisk på framtida, sier Raymond Nyheim Vik, som vi gikk hentet ut fra kjøkkenet midt i all travelheten. Samlet støtte fra Nasjonalbiblioteket: 70 000 kr Kategori/innsatsområde: Biblioteket som møteplass Ressurser: Prosjektsøknad (pdf) Byhistorisk kart over Tromsø sentrum Prosjekteier: Tromsø bibliotek og byarkiv Kontaktperson: Einar Dahl Tidsperiode: 2014-2016 Mål: Målet er å lage et byhistorisk kart over Tromsø sentrum der du ved å gå inn på et kart kan klikke på de enkelte hus/adresser og få opp artikler om huset og de beboerne/forretningene/institusjonene som har holdt til der, samt historiske/nåtidige foto.


Krister 31 bilde år

Her kan man oppretter profiler, delta i diskusjonsgrupper og sende meldinger, bilder, og smilefjes til andre brukere. Vi har med andre ord tilført noe for dem som tenker lenger enn samme kveld.


Erling 36 bilde år

Du vekker langt mer interesse ved å fremheve det som er bra. Dating problem: Skal jeg fortelle vennene mine at jeg har registrert meg på be2?

Finne kjærligheten i Namsos


Milena 18 bilde år

Flere innslag Denne kvelden får du presentert flere nye samarbeidsmuligheter fra ulike aktører og noen tidligere erfaringer fra blant annet: Regissør og komponist Regissør Hildegunn Wærness og komponist Olav Øyehaug forteller om samarbeidet med serien «Fjorden Cowboys». Det beste fra Norge og hele Europa.


Janicke 32 bilde år

Men det mпїЅ bare gпїЅ. Næringen som helhet, myndighetene og virkemiddelapparatet bør arbeide aktivt sammen for å legge til rette for verdigenererende samarbeidsstrategier med utgangspunkt i krav og muligheter i markedene, og med sikte på størst mulig verdiskaping i verdikjedene samlet sett.


Mats 31 bilde år

Denne datingtjenesten henvender seg til single, aktive mennesker som søker etter nye venner, treningskamerater eller den store kjærligheten. Det vil bli så herlig å se deg (Oh yeah mann, det gjør vi begge).


Melanie 26 bilde år

Det er jo i stor grad Aalesund FK (enkeltpersoner i styret) som kritiseres, og det er to punkt som vektlegges: 1) medisinsk behandling i USA og 2) en ledelse som ikke selger BHR når tilbudet fra City kommer. Kjærlighet og sex henger sammen, men de forutsetter ikke hverandre.


Ina 26 bilde år

Hele greia får meg til å tenke på den sangen til leken: "ta den ring og la den vandre. De fattige er svært fattige, og har ikke opplevd en økning av levestandarden.


Valentina 28 bilde år

Det er en link nederst på siden, og det er mulig å kontakte Zoosk også før man har registrert seg. Copyright Mötesplatsen i Norden AB Seriøs kontaktannonse-tjeneste for voksne med brukere fra flere land.


Karla 31 bilde år

Det såkalte “Skrek”-viruset eksisterer ikke. Det er annleis å møtast irl, og då får ein avklart ganske raskt om dette er noko å satse vidare på eller ikkje.

Single mann og kvinne


Fridtjof 31 bilde år

Nå har det gått 4 dager og fortsatt ikke fått svar. Den er ditt utstillingsvindu, og ut fra den danner andre seg et førsteinntrykk av deg.


Haakon 27 bilde år

De kan ha mistet ekte­fellen, blitt skilt, slitt med sykdom og lignende, forteller Dybo. Tidligere har jeg alltid svart på sms'ne hans ganske raskt, da jeg har alltid har mobilen med meg og ikke er direkte opptatt på jobb hele tiden, så har mulighet til å svare når det passer meg.


Muhammad 29 bilde år

Veldig sjelden eg går ut, men merker eg blir deptimert, og har begynt å tenke på hva som er gale med meg i det siste. Så utviklet gavene seg i en heftigere retning, helt til de kom til den ultimate ullsuspen.


Rikke 40 bilde år

Les hvordan det har gått med dem. Nå er det sånn at kommentarfeltet er stengt mellom klokka 23:00 og 07:30.


Eivor 18 bilde år

Medlemmets profil Jeg er en: Kvinne Som søker en: Mann Alder: 43 Fylke: Telemark Sivilstand: Singel Har barn: Heltid Vil ha barn: Nei Røyker: Nei Drikker: Av og til Stjernetegn: Vannmannen Mer om meg: Uhm, ok. En oppfatning jeg mener Høysangen underbygger.


Gert 39 bilde år

Jeg vil ha en som viser meg at jeg kan stole på ham, en som holder det han lover og som GJØR ting! Alle sektorene og basene er koblet sammen via tunneler og har såkalte skinnebusser som kalles «NOAH 12» (som i Noahs ark) som kan ta deg fra en base til en annen.

Dating uten registrering i Namsos


Halvdan 26 bilde år

Selv om det er lettere å ha mer guts bak skjermen enn i virkeligheten, er det som oftest best å være seg selv. Møteplasslederne er ansvarlig for å skape en trygg atmosfære og bidra til at alle pårørende blir sett og hørt.


Ingar 31 bilde år

Det nærmeste hun kommer vennene sine på dagtid, er å stå utenfor gjerdet ved Hallermoen barnehage. Vi holder til p Nordstrand i Oslo.


Kerstin 30 bilde år

Spark sjefen På dette første møtet med Dataforeningens medlemmer kom det i første omgang innspill til hvilke grep som bør tas for å hindre flere IT-tabber. I virkeligheten er single damer i dag ofte veldig opptatt, og tyr derfor gjerne til nettdating for å finne en kjæreste.


Fredrikke 28 bilde år

Provosert Nei пїЅrlig talt! Kanskje de rett og slett liker å være sammen med en bestemt venn av det motsatte kjønn, uten tanke på å gifte seg.


Dagfrid 30 bilde år

Kjære dere menn som er en del av nettdatingen…dette er ment som gode innspill å ta med seg. For en slik kjærlighet er det bare en vei å gå.

© 2018 |   All Rights Reserved